Vorm silhouet - met bluetoothspeaker

Adviesprijs€ 78,17
-25%
€ 58,63
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Verpakt in een luxe doos zit uw gepersonaliseerde foto gegraveerd op een acrylaten plaatje en een zwarte standaard met diameter van 8,5cm.

Deze is te bedienen met een drukknop daarmee kunt u niet alleen de lichtsterkte, kleur en/of frequentie (knippersnelheid) bedienen maar ook de lichtgevende foto koppelen aan muziek dit kan door uw gsm te verbinden met het onderstel. dan komt de muziek ook daadwerkelijk uit het onderstel van de bluetoothspeaker


De kleuren die mogelijk zijn te verkrijgen met dit onderstel zijn:

Rood, Groen, Donkerblauw, Geel, Roze, Lichtblauw en Wit.


Bijgeleverd is er een elektriciteitssnoer met usb-uiteinde, tevens kan hij ook op batterijen werken (3x aa batterijen,) niet standaard bijgeleverd! Klik hier om extra toe te voegen.


Omdat uw ontwerp met grote nauwkeurigheid persoonlijk gemaakt wordt, nemen we altijd contact met u op. Heeft u speciale wensen vermeld u dit het beste meteen.


Om het silhouet te verkrijgen wordt door ons de uitlijning van het onderwerp getekend en dit is dan de snijlijn van het acrylaten plaatje, hierbij valt de achtergrond weg en wordt de illusie dat het 3d is versterkt.


We hanteren geen standaard maat bij een silhouet, aangezien dit ook aan de foto ligt die we dan van u hebben ontvangen.

Wilt u de maat hiervan weten die bij uw foto hoort? Neem contact met ons op.