Vorm silhouet

€ 71,21
-25%
€ 53,41
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Verpakt in een luxe doos zit uw gepersonaliseerde foto gegraveerd op een acrylaten plaatje en een zwarte standaard met diameter van 8,5cm.

Deze is te bedienen met een app die te downloaden is op uw smartphone. Daarmee kunt u niet alleen de lichtsterkte, kleur en/of frequentie (knippersnelheid) bedienen maar ook de lichtgevende foto koppelen aan muziek!


U kunt alle kleuren kiezen die u wilt.

Ook is het mogelijk om met de camera van uw smartphone een kleur te selecteren die u voor uw lichtgevende foto geschikt vindt.


U kunt de lichtgevende foto ook zonder app instellen, de zwarte standaard heeft een drukknop waarmee u van alles kunt wijzigen.


Om het silhouet te verkrijgen wordt door ons de uitlijning van het onderwerp getekend en dit is dan de snijlijn van het acrylaten plaatje, hierbij valt de achtergrond weg en wordt de illusie dat het 3d is versterkt.


Bijgeleverd is er een elektriciteitssnoer met usb-uiteinde, tevens kan hij ook op batterijen werken (3x aa batterijen,) niet standaard bijgeleverd! Klik hier om extra toe te voegen.


We hanteren geen standaard maat bij een silhouet, aangezien dit ook aan de foto ligt die we dan van u hebben ontvangen.

Wilt u de maat hiervan weten die bij uw foto hoort? Neem contact met ons op.

Omdat uw ontwerp met grote nauwkeurigheid persoonlijk gemaakt wordt, nemen we altijd eerst contact met u op. Heeft u speciale wensen vermeld u dit het beste meteen.