Over:

We zijn een gemotiveerd bedrijf dat zich specialiseert in het maken van producten met kwaliteit waarbij natuurlijk de wensen van u als klant voorop staan zodat u met volle overtuiging kan zeggen DABEDOELIK!

En of het product nu gaat over een gegraveerd houten klompje, een reclamebord of grafisch ontwerp wij geven er de persoonlijke aandacht aan die het verdiend.

Op deze site staan de lichtgevende foto's die we maken maar dat is lang niet het enige wat we doen.

Neem gerust vrijblijvend CONTACT met ons op voor de mogelijkheden.

Dit is een voorbeeld van hoe wij te werk gaan met het ontwerpen/bewerken van:

Logo's ontwerpen

Een gepast logo is één van de meest onderschatte waarde van een bedrijf, niet alleen kan de uitstraling van uw bedrijf in uw logo verwerkt worden het is ook dé manier en stijl waarvan iedereen die met uw bedrijf in contact komt bij blijft.

Daarom is het met onze werkwijze heel voornaam dat we tijdens het ontwerpen persoonlijk contact met u opnemen (telefonisch en/of onder het genot van een kopje koffie) het spreekt voor zich dat nadat u uw visie van uw bedrijf duidelijk gemaakt heeft er ideeën vormen. Deze ideeën worden uitgewerkt en na voldoende research kunnen we uw logo uitwerken tot een logo waar u met trots kan zeggen dat dit een weerspiegeling is van uw zaak.

Gravering van een ontwerp

Als u uw ontwerp bij ons gegraveerd wilt hebben (dit geld tevens voor onze lichtgevende foto's) gaan we allereerst aan de slag om het ontwerp geschikt te maken om te graveren. zoals een bestaand digitaal logo, een foto of zelfs ontwerpen die nog niet gedigitaliseerd zijn zoals papieren tekeningen, uitgeprinte foto's, ontwerpen op voorwerpen etc. we zetten dit eerst om naar een wat hanteerbaarder bruikbaar (digitaal) ontwerp. We doen dit altijd met goed overleg met u (of degene die de opdracht geeft) wat kan leiden tot een voorbeeldconcept en pas na goedkeuring gaat het proces in zijn werk om hiermee een geselecteerd voorwerp te graveren.

De materialen die we kunnen graveren en of snijden variëren van hout, glas, metaal, kurk, leder, plexiglas, vilt en nog veel meer.

Daardoor kunnen we bijvoorbeeld o.a. Broodplanken, drinkglazen, (metalen)sleutelhangers, onderzetters, (lederen) schorten, huisnummerbordjes etc. personaliseren. Dit zijn een paar voorbeelden maar de objecten die te graveren zijn houden zich hier niet tot beperkt.

Photoshoppen

Er vallen meerdere facetten in deze categorie, we kunnen bijvoorbeeld een opdracht krijgen waarbij er iets kleins geretoucheerd dient te worden tot de meer complexere projecten waarbij er bepaalde technieken worden gebruikt en gecombineerd.

Wat de afbeelding ook mag zijn, wij streven er naar om een zo'n werkelijk mogelijk resultaat te verkrijgen door de oorspronkelijke afbeelding te complimenteren en niet af te breken.